UW BELASTINGAANGIFTE LATER DOEN

De belastingaangifte later invullen

Ook dat is mogelijk. Wanneer u ons dit tijdig laat weten is het mogelijk dat Aangiftedoen.nl uitstel aanvraagt voor het doen van uw belastingaangifte. U heeft dan tot 1 Mei 2012 de tijd om uw belastingaangifte over het jaar 2010 in te dienen. Zo voorkomt u problemen.

Het later indienen van uw belastingaangifte betekent wel dat de belastingdienst heffingsrente in rekening brengt als u blijkt dat u, na het indienen van uw belastingaangifte, nog belasting moet betalen.

Andersom is ook het geval. Blijkt u, na het doen van belastingaangifte, nog geld te krijgen van de Belastingdienst dan ontvangt u hierover heffingsrente.

belastingaangifte invullen

let op: U bevindt zich niet op een website van de belastingdienst

Uitstel aanvragen via Aangiftedoen.nl is voor belastingplichtigen die hun belastingaangifte door ons kantoor willen laten verzorgen!

belastingaangifte invullen

let op: het uitstelverzoek is niet in alle gevallen kosteloos

Als Aangiftedoen.nl uitstel voor u aanvraagt gaan wij er vanuit dat uw belastingaangifte ook door ons verzorgd zal worden. In dat geval is het uitstelverzoek uiteraard kosteloos.

Wij zijn echter genoodzaakt € 35,00 aan kosten in rekening te brengen voor onze werkzaamheden als u, ongeacht de reden, van verdere dienstverlening afziet.