BELASTING - AANGIFTEMEDEWERKER (M/V)

de vacature

Via onze website bereiken ons verzoeken om belastinghulp vanuit het hele land. Aangiftedoen.nl is daarom voor diverse regio's in Nederland op zoek naar (parttime) aangiftemedewerkers (m/v) die tijdens een thuisbezoek de belastingaangifte van onze klanten gaan verzorgen. Daarnaast vraagt u toeslagen, voorlopige teruggaaf enz. aan.

De werkzaamheden vinden het gehele jaar door plaats. Tiijdens de aangifteperiode in de maanden februari ,maart en april zal de werkdruk echter het grootst zijn.

U ontvangt de benodigde gegevens per email, waarna u vrij bent, in overleg met de klant, een afspraak te maken. Deze functie brengt een grote mate van vrijheid met zich mee. Een andere baan of de zorg voor kinderen valt dus goed te combineren. Ook senioren nodigen wij nadrukkelijk uit om te reageren.

uw profiel

Vanzelfsprekend heeft u al ervaring met het invullen van belasting aangiftes voor particulieren. U bent in het bezit van de benodigde actuele fiscale kennis. Alhoewel diploma's of opleiding mooi meegenomen zijn komen kandidaten die hun vaardigheden op een andere wijze hebben verkregen ook in aanmerking voor deze functie. U vindt het leuk om met mensen om te gaan en beschikt over goede sociale vaardigheden. Verder beschikt u over eigen vervoer.

ons aanbod

U ontvangt van ons uiteraard een passende beloning. Daarnaast krijgt u speciale belastingaangifte-software tot uw beschikking. Wij maken u wegwijs met het aangifteprogramma en staan u met raad en daad ter zijde. zodat u met een gerust hart op pad kunt.

interesse

Heeft u interesse in deze dynamische en veelzijdige functie?
Mail dan naar vacature@aangiftedoen.nl. of bel: 088 0 600 602